tornar a la pàgina de inici
 
 
 
 
SERVEIS
 
 
 
 
 

Serveis Perruqueriapeluqueria

Al nostre saló de perruqueria trobaràs un espai minimalista,  lluminós i tranquil a on se t´atendrà exclusivament desde el principi fins al final  del teu  servei.

Tractaments capil.lars per embellir el teu cabell, pentinats, maquillatges i extensions que et faràn sentir únic/a.

Serveis Perruqería

» Rentar i assecar
» Biotractaments
» Tractament de Keratina
» Tractament caspa, greix i caiguda
» Recollits
» Talls i canvis d´imatge
» Colors
» Permanent i allissat

Allissat amb acabat de queratina
Tractament allisador progressiu amb queratina per a tot tipus de cabells.Cabells llisos, vellutats, lluminosos i fàcils de pentinar, gràcies a una tècnica innovadora, a base de queratina.100% segur i conforme amb els requisits normatius CE i internacionals.Resultat perdurable.Desaparició de l'efecte encrespat.Sense parabens, sals i sulfats.Rentar i assecar
Amb la técnica de rentat de Mar Lugué entraràs en una dimensió de relax extrem ja que a més de fer servir productes excelents per que llueixis un cabell espectacular practiquem maniobres de digitopressió durant tot el rentat.

Biotractaments
Els nostres biotractaments són la clau perqué durant tot l´any puguis lluir un cabell hidratat, nutrit i lluent mitjançant escalfor, ultrasons i infrarojos.

Tractament de Keratina
Una nova técnica descoberta a  Brasil fa servir la queratina (proteína del cabell) per donar-li lluentor, vitalitat inaturalitat al teu cabell. El tractament és molt senzill, de curta durada i ofereix resultats inmediats que tenen una durada de tres mesos aproximadament.

Tractament caspa, greix i caiguda
Tractaments creats per solucionar aquests problemas d´una manera absolutament personalitzada.

Recollits
Una de les nostres especialitats, juguem amb les formes i els colors tenint sempre en compte visagisme facial personalitat i estil de cada client.

Talls i canvis d´imatge
Estudis de técnica de tall, de  visagisme i d´eneagrama de la personalitat ens porten a aconseguir formes maques i practiques per el dia a dia.

Colors
Banys de color, bicolors, metxes reflexes, tocs de llum, californianes…que podem dir del color, et podem oferir tot un ventall de posibilitats de canvi que et faràn sentir fantástica.

Permanent i allissat
Canvis de forma ja sigui llis o arrissat per donar-te comoditat en el dia a dia.


 
© 2011 MAR LUGUÉ * Verge de Núria 42 * 08410 Vilanova del Vallès * TEL 93 845 61 27 * info@marlugue.com * mapa del lloc