tornar a la pàgina de inici
 
 
 
 
SERVEIS
 
 
 
 
 

Serveis Estèticaestetica

A les  nostres cabines ambientades  amb llum baixa, música relaxant  i colors càlids podràs gaudir exclusivament de tractaments corporals i facials, depilacions, fotodepilació i molts altres tractaments  que et faràn gaudir del teu moment.


» Depilacions » Quiromassatge » Massatge circulatori
» Massatge canyes de bambú » Higiene facial » Permanent i tint de pestanyes
» Massatge esportiu » Massatge esferes xineses » Lifting
» Manicura i pedicura » Massatge corporal » Multilifting
» Esmaltat permanent d´ungles » Massatge local » Massatge lomi-lomi
» Vel de colàgen » Packs per a núvis » Massatge facial
» Massatge de pedres calentes » Bronzejat DHA » Vacuoteràpia
» Drenatge limfàtic corporal » Algues » Remodelació corporal
» Contorn d´ulls » Fangs » Refermant de pit
» Pelling corporal basic » Electroestimulació » Refermant de braços
» Termoterapia » Massatge kobido » Massatge amb pindes
» Tractament biocelular » Radiofrequència
facial i corporal

» Rejuveniment facial
no invasíu

 

Depilacions
Combinació de ceres i sistemes de depilació per diferents tipus de pell aconseguint així una pell de seda i amb una llarga durada.

Fotodepilació
La fotodepilació ha demostrat ser una manera efectiva de disminuir el creixement del pel fins a un 95% en alguns casos, siguent normal al voltant del 80%.

Permanent i tint de pestanyes
Els ulls guanyen expresivitat i bellessa agafant una forma dolça i un color molt viu.

Manicura i pedicura
Són parts del cos sovint oblidades i que nosaltres tractem amb molte estima, exfoliant, hidratant i esmaltant en cada sessió.

Esmaltat permanent d´ungles
una de les últimes novetats en manicura, esmaltats que tenen una durada de tres setmanes, no fan malbé l´ungla i es retiren amb molta facilitat.

Packs per a núvis
Per un dia tant especial t´oferim packs personalitzats d´estètica I perruqueria tant per home com per dona.

Bronzejat DHA
Novedós bronzejat sense sol compost per canya de sucre i caviar. Pell bronzejada al moment i amb una durada d´aproximadament 7 dies.

Algues
Aprofitant les propietats de les algues marines, s´aconsegueix estimular la vitalitat cel.lular, millorar la circulació, retardar l´aparició d´arrugues, purificar i equilibrar la pell afavorint la destrucció de greixos i l´eliminació de toxines.

Fangs
Els embolcalls de fangs del Mar Mort revitalitzen la pell i milloren la seva elasticitat, redueixen la flaxidesa i són eficaços en tractaments anticel.lulítics.

Electroestimulació
Tonifica i enforteix la musculatura, redueix la cel.lulitis, ajuda en l´eliminació de líquid, mitjançant l´aplicació de suaus estímuls eléctrics, allisa les arrugues del rostre.

Quiromassatge
És un conjunt de técniques de massatge dirigides a reduir o eliminar dolors musculars,ja sigui de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to muscular.

Massatge circulatori
Activa la circulació de retorn alleugerint cames cansades o amb problemes de retenció de líquids. Molt indicat per a dones embarassades.

Massatge esportiu
Especialment indicat per tonificar o recuperar la musculatura abanso després de l´exercici físic.

Massatge corporal
La finalitat d´aquest massatge és activar la circulació sanguínea, tonificar els músculs i relaxar completament el cos i la ment.

Massatge local
Realitzat localment a diferents zones del cos per tractar de forma específica cada dolència.

Massatge facial
El rostre és una de les parts del cos més receptiva i sensible, això fa que aquest massatge tingui uns grans efectes relaxants que donaran a la nostre cara un millor aspecte.

Vacuoteràpia
Redueix volúm i desfà la ce.lulitis aplicant pressions de buit sobre determinades zones del cos. Aquesta técnica activa la circulació sanguínia i linfática, estimula les terminacions nervioses i fa eliminar toxines i greixos acumulats.

Remodelació corporal
Un dels nostres tractaments estrella, reducció de talles sense esforç amb tractaments absolutament personalitzats.

Refermant de pit
Tractament refermant a base  de massatges específics i productes de gran qualitat amb resultats espectaculars. Fins a 1cm d´elevació per sessio.

Refermant de braços
Actua localitzadament sobre la part flaxida del braç, tonificant i refermant la musculatura, de manera que torni a tenir un aspecto ferm i jove.

Infiltracions homeopàtiques
Infiltrant ampolles homeopàtiques totalment naturals en el teixit subcutani amb petites agulles indolores s´aconsegueix desfer els greixos, que s´eliminaràn a través del sistema linfàtic. Com a resultat hi ha una importantreducció de volum i remodelació de  la figura.

Massatge canyes de bambú
El massatge de bambú, ideal per sentir-se bé i remodelar la silueta.Fa molts anys,els xinesos van observar que a través de les canyes de Bambú circulava energia i podien energizar i harmonitzar ambients. Després,van ser emprades per al cos i molt ben resultats, on van descobrir que a més de fer un suau massatge, l'energia dels nostres centres  s'activa i comença a fluir.Aquest massatge es serveix de la elasticitat i robustesa dels troncs de bambú per transportar a un estat de relaxació absolut capaç de dissipar totes les tensions acumulades.

Massatge esferes xineses
El Kung fu Chio o esferes xineses no  és un massatge com els altres, la seva diferència és l'ús de les esferes xineses que aconsegueixen un doble efecte en el camí a la relaxació:d'una banda mitjançant un suau massatge amb moviments circulars,i de l'altra, mitjançant el delicat so que emana d'elles amb el moviment, que calmarà la nostra ment gairebé immediatament.

estetica

Massatge de xocolata
La xocoteràpia està en auge i el motiu és el plaer físic i mental que produeix un llaminer massatge amb xocolata. És extremament eficaç contra l'estrès i el mal humor. El cacau actua a nivell físic i psicològic. S'ha demostrat que el cacau indueix la producció d'endorfines, les "substàncies naturals de la felicitat", que poden augmentar l'activitat de la serotonina, és a dir la neurotransmissió que afavoreix el bon humor.

Massatge lomi-lomi
El Lomi Lomi és un massatge d'origen hawaià, basat en la filosofia Huna. Es realitza amb els avantbraços on creen ones expansiavas i es combina alhora amb l'aromateràpia, per enfortiment seus beneficis.
Aquesta tècnica massatges profundament el cos (sense dolor) i el seu objectiu és aconseguir l'harmonia total treballant tots els músculs i facilitant el pas dels fluids energètics. S'inicia amb uns exercicis de respiració, on el terapeuta realitza un qüestionari per avaluar les zones energètiques del pacient. Pot ser realitzat per un o dos massatgistes, dependrà sempre del diagnòstic i els gustos del pacient.El massatge pot ser lent i molt relaxant en algunes ocasions o més ràpid, energitzant i vigorós en altres. Moltes vegades mentre se sent l'alliberament muscular també s'alliberen les emocions i pensaments negatius, donant pas a un relaxació màxima.
Els hawaians mesuren les coses en termes d'energia i creuen que una idea o pensament pot bloquejar el fluir d'aquesta energia així com ho fa una tensió muscular, d'aquesta manera es transmeten conceptes profunds quan massatges, facilitant la fluïdesa energètica per tot el cos i ment. Els seus beneficis són múltiples, recibibiendo una sensació de benestar no només a nivell físic, sinó també mental i interior.

Massatge de pedres calentes
Aquest massatge és bo per calmar l'estrès, la hiperactivitat del sistema nerviós, donant una pausa, permetent el retrobament amb el cos i els sentits. "La calor de les pedres permet treballar a nivell més intern, permetent la reconciliació amb el cos i els sentits. Les pedres d'altra banda faciliten la connexió amb la terra i l'arrelament en el present" Pedres calentes i fredes, s'alternen: les calentes relaxen la musculatura i les fredes tonifiquen l'organisme. Hi ha una per a cada zona del cos. No fan mal, permetent a qui se sotmet al tractament experimentar una profunda sensació de relax, compartint amb el Reiki l'ocupació dels chakres com a via per restablir l'equilibri energètic.

Drenatge limfàtic corporal
El drenatge limfàtic manual és una forma de massatge que afavoreix el funcionament del sistema limfàtic, crucial per a una marxa eficaç del sistema immunitari.
És una tècnica de massoteràpia que s'engloba en el camp de la fisioteràpia i en les tècniques de massatge terapèutic. Es pot definir com una sèrie protocol de maniobres manuals molt suaus  que es realitzen amb la finalitat de drenar o desplaçar la limfa que per qualsevol causa patològica que es troba estancada a territoris limfàtics sans per a la seva evacuació normal cap al torrent venós.

Drenatge limfàtic ice
Es traballa exactament igual que el drenatge lmfàtic , però amb unes pindes de gel descongestionem el pous limfàtics de manera que fem molt més efectiva la teràpia.

Pelling corporal basic
Un suau massatge amb una crema exfoliant elimina les cel.lules mortes de la capa externa de la pell. Seguidament aplicarem una crema hidratant a tot el cos.

Pelling de xocolata
Després de l´exfoliació de la pell, deixa´t emportar per les sensacions de l´aroma i la textura de la xocolata calenta aplicada sobre el  teu cos.

Pelling luxe egipci
Recuperant els rituals de bellessa de l´antic Egipte hem creat aquest extraordinari peelling corporal. Aprofitem els efectes exfoliants i hidratants de la papaia i els combinem amb el bany de llet i mel que retornava la juventut a la Cleopatra. El resultat és una pell sedosa i tersa així com una sensació de benestar única.

Higiene facial
Una higiene facial es pot convertir en una estona de relaxació i benestar. Durant una hora i mitja mimarem el teu rostre. Lateva pell serà netejada i renovada en profunditat i tu gaudiràs de vint minuts d´agradable  massatge facial.

Lifting
Tractament electroestimulant que reforça la musculatura facial donant a la cara un aspecte ters i lluminós. Indicat per quan apareixen les primeres arrugues.

Multilifting
Combinant l´electroestimulació, la vacuoteràpia, el massatge remuntador i productes especifics,  treballem  sobre les zones on es fan més visibles les arrugues i les marques d´expressió: ulls, llavis, sotabarba...Amb un resultat espectacular, sense fer servir teràpies invasives.

Vel de colàgen
Indicat per ab tot tipus de pell prematurament evellida. Rehidrata en profunditat, estimula la regeneració cel.lular, aclareix i suavitza la pell reduint la profunditat de les arrugues. Els resultats són visibles desde la primera aplicació.

Privilege
Combat els signes d'envelliment gràcies a un cóctel luxós de bellesa que uneix els actius més exquisits: madreperla, orquidea blanca, champagne i rubí. Un privilegi per als sentits. Aquest tractament combina l'eficàcia dels productes amb maniobres de digitopressió.

Privilege VIP
Combat els signes d'envelliment gràcies a un cóctel luxós de bellesa que uneix els actius més exquisits: madreperla, orquidea blanca, champagne i rubí. Un privilegi per als sentits. Aquest tractament combina l'eficàcia dels productes amb maniobres de digitopressió. La base del tractament és la mateixa que la de Privilege però en Privilege Vip es recolza amb massatge remuntador i passades de reafirmació amb vacuoteràpia. Resultat altament espectalular.

Contorn d´ulls
Al voltant del ulls és on es  manifesten amb més intensitat els signes del pas del temps . Utilitzant els llapis electroestimulants esborrem progressivament les arrugues i les bosses donant a la mirada un aspecte jove.

Àcid hialurònic
Aquest és un tractament no invasiu que estimula la producció de col lagen i elastina, regenera les proteïnes i omple les arrugues. Ideal per a ocasions especials.

Enzimàtic
Amb aquest tractament estaríem fent una renovació absoluta de la teva pell dissolent les cèl lules mortes, eliminant el tap corni, suavitzant les arrugues i aclarint les taques.

Cavitació
És un aparell d´ones ultrasóniques a baixa frequència que combat els cúmuls de greix . És pot considerar com  l´aternativa a la liposucció.

Massatge postoperatori estètic
el tractamnet es basa en drenatges i massatges amb molt de moviment.Es tracta de treballar la pell per reduir edemes i aconseguir una pell més ferme i adaptable al nou canvi.

Tractament biocelular
Indicat per combatre els signes del envelliment cel.lular,combina els més sofisticats actius naturals per aconseguir una pell més jove, enérgica i profundament hidratada.

Lipolaser
Es tracta d´un novedós sistema per aprimar mitjantçant el laser de diode. És una técnica totalment segura i indolora per tractaments de greix en zones localitzades.El láser penetra fins a la capa de greix fent que s´elimini de forma natural pel cos.

Termoterapia
Tractament que treballa sobre l´adipositat generalitzada o sobrepes mitjançant l´aplicació de bandes termodifusores que actúen sobre la pell pujant la temperatura i augmentantel metabolisme basal per baixar de pes.

Massatge amb pindes
El massatge amb pindes procedeix de la medicina ayurvèdica i la seva finalitat fonamental és la relaxació del cos i la ment. Les pindes són unes bosses de tela farcides de diferents elements, entre ells, els habituals són, arròs, herbes aromàtiques i plantes medicinals, que s'utilitzen per fer massatges. Els elements de què consta la pinda faran que els beneficis siguin uns o altres.

Massatge abyangam
El Abyangam és el massatge de l'antiga disciplina índia del Ayurveda, que considera la curació de l'home des de el seu jo indivisible de cos, ment i esperit. L'objectiu del Ayurveda és restablir l'harmonia de les tres Doshas, és a dir, els tres principis fonamentals de la fisiologia humana i de la naturalesa.

Massatge cambodjà
El cambodjà ès un tipus de massatge d´estiraments i de profunditat. Consisteix en desbloquejar els Canals energètics i així aconseguir fer fluir  l´energia millorant d´aquesta manera moltes malalties.

Massatge balines
Aquest exòtic massatge es caracteritza per lents i llargs moviments manuals que ajuden a millorar la circulació de la sang, benefician el sistema limfàtic i regeneran la nostra pell.

Peeling de sals de l´Himalaia
Agradable moment de relaxació i neteja física/ emocional amb sal pura de roca.


 
© 2011 MAR LUGUÉ * Verge de Núria 42 * 08410 Vilanova del Vallès * TEL 93 845 61 27 * info@marlugue.com * mapa del lloc